Frans Princen
0412 691 734
frans.princen@princen-group.com

Frans Princen

Princen group 

Frans Princen bedenkt en ontwikkelt nieuwe slimme internet business concepten voor bestaande en nieuwe organisaties. Profit- en non profit, van idee tot realisatie. Frans Princen heeft een ruime ervaring in het automatiseren van kleine en grote organisaties, profit en non- profit. Frans studeerde en studeert bedrijfskunde en informatica werkte in de farmaceutische industrie en startte in 1989 zijn onderneming.

Binnen Hét Kennisnetwerk wordt hij regelmatig benaderd om mee te denken en praten over wensen en ideeën van organisaties daar waar het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het aanboren van nieuwe omzet kanalen of het ontwikkelen van totaal nieuwe internet concepten. Nieuwe tijden en technologieën bieden nieuwe kansen en mogelijkheden voor organisaties. Het is zaak daar slim mee om te springen.

Met zijn bedrijf is Frans in staat snel nieuwe concepten op te zetten. Dit komt doordat het bedrijf sinds de jaren negentig van de vorige eeuw is gaan bezig houden met Internet ontwikkeling. Het bedrijf heeft inmiddels een enorme bibliotheek van oplossingen en deeloplossingen voorhanden die als “Lego blokjes” samen te bouwen zijn om op die manier voor organisaties nieuwe toepassingen op te tuigen.

Frans heeft veel kennis en ervaring in het ontwikkelen van veilige internet oplossingen. Daarnaast beschikt het bedrijf over talloze koppelingen met bestaande administratieve en ERP oplossingen, zodat integratie van nieuwe web toepassingen in bestaande ICT infrastructuren een stuk eenvoudiger wordt.