Karel Jan van Kesteren
 0412 473 115
kareljan@vkbc.eu

Karel Jan van Kesteren

VKBC | Van Kesteren Business Consulting

Karel Jan van Kesteren biedt ondernemers en management van MKB bedrijven professionele en actiegerichte ondersteuning bij organisatievraagstukken. Zijn kernachtige benadering en heldere analyses staan garant voor maatwerk dat nieuwe kansen creëert. Hij is een ervaren consultant met een brede opleidingsachtergrond die zich uiteenlopende situaties snel eigen kan maken.

Zijn bijzondere expertise betreft het vernieuwen van business modellen en het ontwikkelen van een passende strategie. Als coachend adviseur geeft hij richting aan verander- en verbetertrajecten en begeleidt hij de totstandkoming van nieuwe samenwerkingsvormen. Hij beschikt over veel theoretische en elementaire kennis maar is vooral bedreven in de toepassing daarvan. Met een luisterend oor en een daadkrachtige uitvoering voegt hij daadwerkelijk wat toe aan de ontwikkeling van organisaties.

Karel Jan heeft veel ervaring opgedaan in directiefuncties van middelgrote MKB-bedrijven in binnen- en buitenland en is sinds 1998 met zijn bureau actief in de regio Arnhem-Eindhoven. Hij is een proactieve ‘businessbouwer’ met een scherp analytisch vermogen. Zijn houding en werkwijze sluiten aan bij de moderne ondernemer; goed nadenken, jezelf laten informeren en doorpakken wanneer nodig. Niet harder maar slimmer werken. Resultaten meetbaar maken.

Met zijn credo; ‘verstand van zaken én mensen’, zet Karel Jan processen in beweging en vinden zijn adviezen snel en doeltreffend hun weg. Vertrouwen en verbinding zijn voor hem de belangrijkste kernwaarden om samen met de opdrachtgever unieke kansen te creëren en mogelijkheden te verzilveren.